SLIJP voor teams

Onze ervaring stelt ons in staat om de juiste aandachtspunten te pakken. Coaching in jouw dagelijkse sales praktijken, zorgt voor snelle resultaten. Meekijken tijdens échte sales gesprekken, feedback sessies en 1-op-1’s die jou in beweging krijgen en houden.

Verhoogde omzet

Wij richten ons op het verbeteren van verkoopvaardigheden in en om ‘het gesprek’, dit heeft directe impact op de omzet.

Betere klantrelaties

Wij geven juist aandacht aan de aandacht die de sales rep besteedt aan de gesprekspartner. Of dit nu een prospect is of een bestaande klant.

Meer werkplezier

Niet alleen groei is het resultaat van aandacht, ook lol. En, als je ergens beter in wordt, krijg je er meer plezier in. Gegarandeerd.

Sales is een fantastisch vak

Samen worden wij er beter in

Jij wilt je graag ontwikkelen en hebt daarin weer andere uitdagingen dan jouw collega. Samen bepalen wij waar je naartoe wilt werken en waar wij ons op gaan focussen. In een vertrouwde omgeving kun jij profiteren van onze ervaring en gaan wij voor snelle resultaten. Sales coaching beslaat bij ons zowel het persoonlijke vlak als het hele brede sales vak.

Wij vinden sales geweldig en vinden het geweldig om bij te gaan dragen aan jouw plezier en resultaten.

DAAROM SLIJP

Sales coaching voor direct resultaat

 • Geslepen cijfers

  Jouw omzet neemt toe. Jij blij, manager blij en het bedrijf blij. Een supertastbare uitkomst in de meetbare wereld van sales.

 • Geslepen vaardigheden

  Jouw vaardigheden verbeteren. Hoe mooi om gewezen te worden op jouw onbewuste en bewust gemaakt te worden van jouw kracht. Door meerdere sessies gaan kwartjes vallen en schiet jouw sales effectiviteit omhoog.

 • Geslepen fun

  Jouw werkplezier verbetert. We gaan blokkades wegnemen, bij jezelf en in het team en de gekozen sales aanpak. Onze op maat gemaakte sales coaching is ontworpen om jou met veel plezier succesvol te maken.

Coaching in jouw dagelijkse praktijk

Een kant-en-klaar pakket

 • Intake

  Jouw coach heeft altijd een gedegen intake gedaan en heeft daarmee een goed begrip van de uitdagingen van jouw bedrijf.

 • Kennismaking

  Tijdens onze eerste sessie gaat het allereerst om kennismaken en vertrouwen creëren. Hier zullen wij uitleggen wat we gaan doen en de wensen van de coachee bespreken.

 • Live

  Wij gaan minstens twee keer live meekijken tijdens een écht sales gesprek, online of face to face. Wij willen jou in actie zien.

 • Ontwikkelen

  Na het meekijken plannen wij direct een feedback sessie waarin we het gesprek met elkaar bespreken en dit koppelen aan de specifieke ontwikkelbehoefte van de coachee.

 • 1-op-1

  Minstens 1 sessie besteden wij aan onderwerpen buiten het sales gesprek. Volledig afhankelijk van de behoefte van de coachee, maar denk aan pipeline management, offertes, werkgeluk, invloed en meer.

LET'S MEET

Klaar om te SLIJPEN?

Hoe zit dat...

Veelgestelde vragen

Niets. Alleen op verzoek van de coachee.

Wij zullen altijd beginnen met een ongedwongen kennismaking. Online
of face to face. Voor jou fijn om te zien wie jouw coach is en om met vertrouwen de volgende stappen te gaan zetten.

Wij zijn voorstanders van sales training en hebben er zat gevolgd over de jaren. Maar sales coaching is persoonlijker en sneller. Wij gaan direct in op jouw situaties, gedrag, klanten, vaardigheden, sales proces enz. De kracht zit in de hyperfocus. Op jou.

Stel dat dit zou voorkomen, dan kan jij jouw team waarschijnlijk wel
helpen in kennisdeling. Wij zullen jou en jouw manager dan stimuleren om dit optimaal te gaan doen. En stiekem denken wij dat wij jou altijd wel ergens mee kunnen helpen.

Allebei. Precies waar de voorkeur zit.

Aankondigen dat er iemand meekomt is vaak al voldoende en bij aanvang van de afspraak leggen wij kort uit waarom er iemand bij is. Klanten vinden het doorgaans geweldig dat er wordt geinvesteerd in ontwikkeling en vinden het zeer professioneel overkomen.