SLIJP voor managers

Als leidinggevende heb jij zo veel op jouw bord. Sales coaching en 1-op-1 aandacht kost ook veel tijd, en moet structureel zijn om succesvol te zijn.

In overleg met jou gaan wij die aandacht geven en zorgen wij ervoor dat de effectiviteit in sales van jouw team zichtbaar verbetert. Jij weet vast wel waarin de mensen in jouw team kunnen verbeteren. En jij weet vast wel dat je simpelweg niet genoeg tijd voor het team hebt. Gun het team dan de ontwikkeling die nodig is, ook om jouw doelstellingen te behalen.

Verhoogde omzet

Wij richten ons op het verbeteren van verkoopvaardigheden in en om ‘het gesprek’, dit heeft directe impact op de omzet.

Betere klantrelaties

Wij geven juist aandacht aan de aandacht die de sales rep besteedt aan de gesprekspartner. Of dit nu een prospect is of een
bestaande klant.

Meer werkplezier

Niet alleen groei is het resultaat van aandacht, ook lol. En, als je ergens beter in wordt, krijg je er meer plezier in. Gegarandeerd.

Jouw sales team kan
harder gaan

SLIJP helpt

Meetings, het managen van underperformance, sollicitanten, lopende projecten, eigen klanten, reviews en rapportages. Een greep uit jouw drukte. En die drukte staat in de weg van de aandacht die je best zou willen geven aan jouw sales team. De aandacht die deze mensen verdienen en vanzelfsprekend gaat bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen. SLIJP gaat met jou bepalen hoe wij coaching kunnen inzetten om het succes van jouw sales team te vergroten.

DAAROM SLIJP

Sales coaching voor direct resultaat

 • Geslepen cijfers

  De omzet neemt toe. Sales is gelukkig meetbaar en bedrijven die investeren in sales coaching zijn succesvoller, in omzet, dan bedrijven die dit niet doen.

 • Geslepen vaardigheden

  De aanpak van het team verbetert. De learnings van de één kunnen relevant voor de ander zijn en teamleden gaan van elkaar leren. Daarnaast zien wij een rode draad in de sales aanpak en deze slijpen wij waar nodig direct bij.

 • Geslepen fun

  Het werkplezier verbetert. Je laat zien te investeren in jouw mensen en daar zullen zij jou altijd voor waarderen. Natuurlijk gaan wij ook blokkades wegnemen in het team en de gekozen sales aanpak, wat direct een bevrijdend gevoel oplevert.

Sales coaching voor jouw team

Een kant-en-klaar pakket

 • Intake

  Wij maken altijd uitgebreid kennis met elkaar om te bepalen wanneer onze coaching succesvol is voor jou. Daarnaast willen wij jullie business zo goed mogelijk leren kennen om écht in de praktijk van de coachee te kunnen stappen.

 • Kennismaking

  De start van het individuele coaching traject bestaat altijd uit kennismaken en vertrouwen creëren. Hier zullen wij uitleggen wat we gaan doen en de wensen van de coachee bespreken.

 • Live

  Wij gaan minstens twee keer live meekijken tijdens een écht sales gesprek, online of face to face. Wij willen de coachee in actie zien.

 • Ontwikkelen

  Na het meekijken plannen wij direct een feedback sessie waarin we het gesprek met elkaar bespreken en dit koppelen aan de specifieke ontwikkelbehoefte van de coachee.

 • 1-op-1

  Minstens 1 sessie besteden wij aan onderwerpen buiten het sales gesprek. Volledig afhankelijk van de behoefte van de coachee, maar denk aan pipeline management, offertes, werkgeluk, invloed en meer.

Prijzen

Onze prijzen zijn vanaf prijzen en altijd exclusief btw & reiskosten. Prijzen zijn per sessie, per persoon.

Bel ons gewoon als je wilt weten wat het voor jou betekent.

SLIJPSTART

Vanaf €200,-

SLIJPPLUS

Vanaf €100,-

SLIJPPREMIUM

BEL ONS

*Voorbeelden van vaak gehanteerde manieren om de effectiviteit van ons programma te vergroten. Wij bepalen samen met onze opdrachtgevers welk
maatwerk vereist is.

Testimonial

LET'S MEET

Klaar om te SLIJPEN?

Hoe zit dat...

Veelgestelde vragen

Perfecte en logische vraag. Je vindt waarschijnlijk van wel, maar je komt er simpelweg niet voldoende aan toe. In plaats van dit als een last met je mee te dragen en continu uit te stellen, bieden wij je de oplossing. En jij bent betrokken bij de coaching trajecten, op de manier die jij wilt.

Zeker weten. Onze coaches hebben ervaring met de meeste methodologieën die er zijn. Daarnaast zullen wij altijd werken binnen de bestaande kaders die het bedrijf al biedt, om de sales reps niet in verwarring te brengen.

Wij zullen ons inlezen in de uitgangspunten van deze training zodat wij dezelfde taal spreken als de accountmanager. Zo blijft onze coaching herkenbaar binnen het grotere geheel.

Nee. Onze focus ligt op ontwikkeling van de individuen. Wanneer
iemand een top performer is, zullen wij bijvoorbeeld stimuleren tot kennisdeling van deze persoon en overleg hierover met de manager. Wanneer iemand niet op zijn of haar plek lijkt te zitten dan stimuleren wij deze persoon het gesprek met de manager aan te gaan. Indien gewenst kunnen wij deze gesprekken faciliteren.

Allebei. Precies waar de voorkeur zit.

Aankondigen dat er iemand meekomt is vaak al voldoende en bij aanvang van de afspraak leggen wij kort uit waarom er iemand bij is. Klanten vinden het doorgaans geweldig dat er wordt geïnvesteerd in ontwikkeling en vinden het zeer professioneel overkomen.