Danny's verhaal

Hoe het allemaal begon

SLIJP is in 2022 opgericht door Danny Miog, vanuit de overtuiging dat het grootste gedeelte van ons sales potentieel onbenut blijft. Dat wil hij veranderen door de juiste structurele aandacht te geven aan de belangrijkste commerciële assets van ieder bedrijf: de sales professionals.

Waarom lukt het de leidinggevende van het sales team toch maar niet om structureel te coachen? 

En dat terwijl de meeste leidinggevenden weten dat succes op dit front, direct zichtbaar wordt in de bedrijfsresultaten… Simpel: het is een enorm veeleisende baan. Een agenda vol met meetings, projecten, nieuwe productlanceringen, sollicitanten, presentaties en ga zo maar door.

Voor de broodnodige ontwikkeling haal je snel een trainingsbureau in huis. Waardevol, maar zonder structurele aandacht en coaching beklijft maximaal 10%. Niet alleen jammer van het geld, maar ook van de tijd die je hierin hebt geïnvesteerd.

Toen Danny nog in loondienst werkte, merkte hij op dat interne werkzaamheden de overhand namen; hij verloor de mogelijkheid om daar buiten te kijken. Iets dat voor hem onmisbaar was. 

Met SLIJP doet Danny weer wat hem drijft. Hij brengt zijn passie in de praktijk over naar klanten en mensen. Veel persoonlijker. Veel mooier.

Keertje sparren?

Neem contact met ons op!

Binnen 2 werkdagen reactie

Stuur een mail naar danny@slijpcoaching.nl

5 dagen per week bereikbaar

Je bereikt ons op 06-23918494.

Plan een
kennismaking in

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.